Boldog párkapcsolatban él Bálint Antónia, az egykori szépségkirálynő - Hét éve vonult vissza a nyilvánosságtól

Forrás: TV2 -
szépségkirálynő Bálint Antónia Miss Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1991-ben nyerte el a Miss Hungary címet Bálint Antónia. Hosszú évekig láthattuk a a televízióban, újságok hasábjain, ám hét évvel ezelőtt úgy döntött: felhagy a szerepléssel, visszavonul.

Toncsit jó ideje nem láthattuk már szerepelni, jó pár éve döntött a visszavonulás mellett, ami nagy változást hozott az életébe.

Bálint Antónia hét éve visszavonult Forrás: TV2

"Hét éve abszolút civil életet élek, így döntöttem. Ügyfelekkel foglalkozom, pénzügyi területen. Sok emberrel találkozom, sok embernek kell segíteni. Amikor beszélek egy ügyféllel, csak az számít, a múlthoz semmi köze és én ezt szeretem. Nincsenek körülöttem kamerák, ami azért elég megnyugtató. Azt nem mondom, hogy néha nem hiányzik a rivaldafény. Amikor én így döntöttem, hogy váltok, az tényleg egy óriási változás volt. Akkor nekem biztonságra volt szükségem, kiszámíthatóságra. A kislányom akkor múlt hat éves, akkor kezdett iskolába járni és a média elfoglaltságom nagyon hullámzó volt, többnyire műsorvezető voltam. De eközben is képeztem magam, tanultam. Nem azt mondom, hogy nagyon magvas műsorokat vezettem, de igyekeztem nem hülyeséget csinálni. Az, hogy az ember elmegy egy főzős műsorba, vagy szórakoztató sorozatokba, és van mellette egy műsorvezetői produktum, akkor helyénvaló. De amikor valakinek nincs mellette más tévés munkája, csak ez a bohóckodás, akkor nem jó" - mondta a Blikknek Toncsi, aki két éve boldog párkapcsolatban él Bársony Farkas ügyvéddel.

Korábban Bálint Antónia peres ügyeitől is hangos volt a sajtó: gyermeke apjának feleségével és Sarka Katával is állt a bíroság előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.