Elsőfokú ítélet született Sarka Kata és Bálint Antónia ügyében

Forrás: Zsigmond László/Life.hu, TV2 -
Sarka Kata Bálint Antónia bíróság per ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015 augusztusában, a Blikk hasábjain robbant a hír, miszerint Bálint Antónia ittasan zaklatta a Hajdú házaspárt. A hangfelvétel rövid időre nyilvánosságra került, majd eltűnt az internetről.

Később Kata így nyilatkozott a rögzített telefonhívásról:
"Nagy örömmel megosztom a nyilvánossággal azt a hangfelvételt, melyet egyik barátunk készített, amikor Bálint Antónia ittasan felhívott bennünket csütörtök éjjel, trágár stílusban pocskondiázott és ajánlatot tett a férjemnek! Ehhez azonban az kell, hogy visszavonhatatlanul hozzájáruljon ahhoz, hogy az ügy tisztázása érdekében, minden jogkövetkezmény nélkül a felvétel nyilvánosságra hozható legyen és annak készítésével és nyilvánosságra hozatalával kapcsolatosan semmilyen eljárást nem indít. Az ügyvédünk már el is készítette a nyilatkozatot!" - írta Sarka.

Bálint Antónia rágalmazásért perre vitte az ügyet: Sarka Kata rágalmazás vádjával, további két újságíró pedig azért, mert idézték cikkekben Katát, állhattak törvényszék elé. A bírósági tárgyalásról dr. Berényi András, Sarka Kata védőügyvédje adott tájékoztatást a Life.hu-nak. Az ügyvéd elmondta, az ítélet még nem jogerős.

Ítélet született Sarka Kata és Bálint Antónia ügyében Forrás: Zsigmond László/Life.hu, TV2


„Elsőfokon, nem jogerősen az ügyfelünket, Sarka Katát felmentette a bíróság, bűncselekmény hiányban. Tehát nem követett el bűncselekményt, amikor az ügyben említett telefonhívásról megjegyzéseket tett" – mondta az ügyvéd, majd hozzátette, ilyenkor három dolgot tehet a vádló. Tudomásul veszi az ítéletet, fellebbez, vagy 3 nap gondolkodási időt kér. „Jelen esetben a gondolkodási időkérés volt. Ha ők fellebbeznek, akkor ennek lesz egy másodfokú folytatása. Ha nem, akkor a felmentő ítélet Katával szemben fog jogerőre jutni" – ismertette a tényeket Sarka Kata jogi képviselője.

Kata mellett az újságírókat is felmentették. Az ügyvéd ebben az esetben is hangsúlyozta, ez még csak elsőfokú bírói ítélet: „Sem Sarka Kata, sem a két újságíró nem bűnös, bűncselekmény hiányában felmentették a vádlottakat. Még nem döntött Bálint Antónia és jogi képviselője, hogyan szeretnék folytatni, fellebbezéssel, vagy tudomásulvétellel. Mi a felmentő ítéletet tudomásul vettük" – zárta a beszélgetést dr. Berényi András ügyvéd a magánvádas eljárásról.

Az Operettszínház színésze, Veréb Tamás nyilatkozott a Kerényi-ügy miatt kialakult helyzetrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171115-az-operettszinhaz-szinesze-vereb-tamas-nyilatkozott-a-kialakult-helyzetrol.htmlAz Operettszínház kreatív igazgatóját, Kerényi Miklós Gábort zaklatással vádolják, pozíciójából eltávolították, korábbi munkahelyére többet nem hetehi be a lábát. A Life.hu riportere arról kérdezte az Operettszínház színészét, Veréb Tamást, hogy a társulat tagjai hogyan birkóznak meg a kialakult helyzettel, milyen a hangulat az intézményben.TV + Sztárok--Kitálalt Matthew Perry pornós exe: kemény dolgokat állíthttp://www.life.hu/sztarok/20171115-kitalalt-matthew-perry-pornos-kedvese-kemeny-dolgokat-allit.htmlA 27 éves Maddy O'Reilly pornószínésznő, Matthew Perry egykori kedvese durva dolgokat állít a színészről: kitáltalt függőségéről. TV + Sztárok--Hujber Feri mindennek elhordja a nőket http://www.life.hu/sztarok/20171115-hujber-feri-utalja-az-osszes-not-es-ezt-nem-is-titkolja.htmlHujber Feri nemrég kirakott egy posztot, ami alapján ismét nem tudjuk eldönteni, hogy a színész jól van-e. TV + SztárokOrigoVeréb Tamást még mindig ostromolják a nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20171115--vereb-tamast-meg-mindig-ostromoljak-a-nok.htmlVeréb Tamás egyszer már megnyerte a Sztárban sztárt, és most ismét képernyőre kerül, a Sztárban sztár + 1 kicsiben is bizonyíthat. Mint mondta, az énekesi karrierjében sokat segített a műsor, de csajok leveleiből sincs híján. Interjú a színész-énekessel a Life.hu-n. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoTerrorizálták az iskolában Hais Dorkát, a Mindenki főszereplőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20171115-terrorizaltak-az-iskolaban-hais-dorkat-a-mindenki-foszereplojet.htmlLelki terrorban tartották osztálytársai Hais Dorkát, az Oscar-díjas Mindenki című film egyik főszereplőjét. A kislány most először beszélt nyilvánosan a megpróbáltatásairól. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoŐ az év legszexibb férfija - Szerinted is?http://www.life.hu/sztarok/20171115-o-lett-az-ev-legszexibb-ferfija.htmlA People magazin minden évben megnevezi az év legszexibb férfiját. Idén igen meglepő döntés született, a megtisztelő címet ugyanis Blake Shelton énekes kapta. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.