"Nagyon sok pénzt kerestem" - Aktfotóiról vallott Gregor Bernadett

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
aktfotó Playboy Gregor Bernadett pénz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 49 éves színésznőről, Gregor Bernadettről több alkalommal készültek aktfotók, amivel elmondása szerint rengeteg pénzt keresett.

A 49 éves színésznő a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendége volt, ahol szóba került az is, hogy az évekkel ezelőtt készült aktfotókat hová helyezi a karrierjében.

"Azt nem a pénzért csináltam. Nagyon sok pénzt kerestem vele, de nem a pénzért csináltam!"

– jelentette ki Gregor Bernadett.

"Amikor az első fotósorozatra felkértek, akkor indult újra a lap, és színésznőkkel kezdték el újraindítani. Emlékszem, amikor felhívtak, hogy volna-e kedvem ebben a magazinban szerepelni, azt hittem, hogy rossz számot hívtak. „Én? Aktfotókkal a Playboyban?"

– mesélte a színésznő.

Gregor Bernadett elárulta: Nagyon sok pénzt keresett aktfotóival Forrás: Csudai Sándor - Origo

Elmondta továbbá, hogy világ életében komplexusos lány volt, ezért lepődött meg nagyon, mikor megcsörrent a telefonja.

"Nagyon örültem, apámat hívtam fel először, hogy mit csináljak. „Hát én nem vállalnám el" – mondta. De aztán maga mondta, hogy „végül is nem engem hívtak..."

– emlékezett vissza.

A színésznő önbecsülésének nagyon jót tettek a fotók, amiket egyébként már a fiai is láttak. 49 évesen azonban már nem vállalná ezeket a fotókat, ahogy mondta, ez már nem fér bele az életébe.

Hatalmas átalakuláson ment keresztül Gregor Berni: alig lehet ráismerni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.