Izmosan szeretne börtönbe vonulni Aurelio, ezért kipattintja magát

Aurelio börtön valóságshow VV Aurelio edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori szereplője, Aurelio az Instagramjára posztolta ki, hogy ő bizony rendszeresen és keményen gyúr, nem bízza a véletlenre a börtönéveket. 

A hamarosan hosszú évekre börtönbe vonuló celeb a fotói alapján eresztett egy kis pocakot, ahogy a Ripost írja, nyomot hagyott rajta a karácsonyi bejgli. Vagy ezért, vagy mert a börtönévekre akarja magát kipattintani, de kitartóan emeli a súlyokat és ez meg is látszik rajta.

Instagram

Feltűnt ez a női rajongóknak is, akik bár pocakosan is imádják kedvencüket, most különösen odavannak érte, a fotói mellett megjelenő kommentek legalábbis erről árulkodnak:

„Még mindig meghalok érted"

„Imádlak, szeretlek!"

„Hot daddy!"

- írogatják imádottjuknak a rajongó lányok, akiket az sem érdekel, hogy szerelmük tárgyának hosszú ideje foglalt a szíve.

"Nem akarok már sírni" - Aurelio fejében megfordult az öngyilkosság ishttp://www.life.hu/eletmod/20211221-nem-akarok-mar-sirni-aurelio-meg-bizik-valami-csodaban.htmlAurelio még a karácsonyt itthon tölti, de hamarosan be kell vonulnia a börtönbe. A celeb elárulta, azért még bízik valami csodában. ÉletmódOrigo"Szégyen" - Kifakadt Pumped Gabo, miután megtudta, hogy barátja, Aurelio börtönbe kerülhttp://www.life.hu/eletmod/20211125-szegyen-kifakadt-pumped-gabo-miutan-megtudta-hogy-baratja-aurelio-bortonbe-kerul.htmlTegnap délelőtt született ítélet az egykori valóságshow-győztes, Aurelio ügyében. A bíróság végül megváltoztatta az első fokon eljáró bíróság döntését a büntetésén: 2 év 3 hónap börtönre ítélték, valamint összesen 167 ezer forint bűnügyi költség fizetésére kötelezik a sztárt. Életmód--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.