A pletykák szerint ez a valódi oka Kulcsár Edina és Csuti válásának

Forrás: Red Lemon Media -
Szabó András Kulcsár Edina válása válás Kulcsár Edina Kulcsár Edina házassága Csuti Kulcsár Edina és Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén robbant a hír, miszerint hat év után elválik egymástól Kulcsár Edina és párja, Csuti.

A fiatal házaspárról tudni lehetett, hogy egy éve válságban van a kapcsolatuk. Saját maguk nyilatkozták, hogy mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a családjukat, többek között a Nyerő Páros című műsornak is ennek reményében vágtak neki. A napokban megjelent hírek alapján azonban sejteni lehetett, hogy valami rossz fog következni.

Nem sikerült megmenteniük a házasságot Forrás: Red Lemon Media

Hétvégén mind Edina, mind Csuti megosztott egy bejegyzést közösségi oldalán, melyben hosszan leírják, meghozták a fájó döntést. Habár a válás mellett döntöttek, továbbra is elsődleges lesz számukra, hogy szeretetben neveljék a gyerekeket. A képet azonban árnyalja, hogy a bejelentés után szinte azonnal szárnyra kaptak a pletykák a válás lehetséges okairól.

A neten keringő pletykák szerint egy harmadik fél okozhatta a törést a páros életében. A Bors információ szerint sem Edina, sem Csuti nem töltötte magányosan az elmúlt napokat, mindketten egy másik fél oldalán keresik a boldogságot. A pletykákat azonban kategorikusan cáfolta a házaspár:

Kulcsár Edina: "A 2021-es év megmutatta nekem, hogy huzamosabban, akár 1 éven át is lehet rossz"https://www.life.hu/hirek/20220103-kulcsar-edina-a-nehezsegeirol-meselt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.