Péntek este osztotta meg a közösségi oldalán a híres sztárpár, Kulcsár Edina és Csuti, hogy hiába próbálták megmenteni házasságukat, a válás mellett döntöttek.

Edina és Csuti korábban a Nyerő Páros című műsorban is beszéltek kapcsolatuk nehézségeiről, és arról, hogy minden erejükkel azon vannak, hogy megmentsék házasságukat.

A sztárpár a végsőkig kitartott egymás mellett, de végül úgy döntöttek, elengedik egymás kezét, és külön utakon folytatják. Csuti a Blikknek beszélt a válás részleteiről.

Most nem vagyok jól, de Edinával közösen hoztunk egy döntést, ami elkerülhetetlen volt. Nincs harmadik fél, már nem működött jól a kapcsolatunk. A közleményben mindent elmondtam, amit szerettem volna, a legfontosabb viszont, hogy a gyerekek ebből semmit ne érezzenek

– nyilatkozta a lapnak Csuti.

Szabó András és Kulcsár Edina 2016 óta alkottak egy párt, szerelmükből két gyermek született, Medox és Nina. Kisfiuk 2018-ban, lányuk pedig tavaly áprilisban. Bár egy családi házat is felépítettek, és együtt tervezték a jövőt, rájöttek, hogy nem ugyanazt a "szeretetnyelvet" beszélik, és el kell engedniük egymás kezét.

Forrás: Csuti/Instagram