Először szólalt meg a válása bejelentése óta Kulcsár Edina: "Próbálok pozitív és erős lenni"

Forrás: Instagram/edinakulcsar_official -
válás üzenet Kulcsár Edina Szabó András Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén robbant a hír, miszerint hat év után elválik egymástól Kulcsár Edina és párja, Csuti. A szakítás bejelentése óta most először szólalt meg a kétgyermekes édesanya. Elárulta, hogyan érzi magát.

A fiatal házaspárról tudni lehetett, hogy egy éve válságban van a kapcsolatuk. Saját maguk nyilatkozták azt, hogy mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a családjukat, többek között a Nyerő Páros című műsornak is ennek reményében vágtak neki. A napokban megjelent hírek alapján azonban sejteni lehetett, hogy valami rossz fog következni.

Két nappal a nagy bejelentés után Kulcsár Edina közösségi oldalán számolt be arról, hogyan érzi magát.

Kulcsár Edina: "Próbálok pozitív és erős lenni" Forrás: Instagram/edinakulcsar_official

"Próbálok pozitív és erős lenni. Tudom, és már érzem is, hogy jó úton vagyok ahhoz, hogy minél hamarabb visszanyerjem a régi énem! Lassan szeretnék visszatérni a normális kerékvágásba is. Már nagyon sok tervem van a jövőre nézve, amiket idővel veletek is megosztok majd. Az első, amit már láthattatok is, az a zene. Jelenleg terápiaként is hat rám, de szerintem sokan tudjátok, hogy soha nem állt tőlem messze az éneklés, csak eddig nem léptem a tettek mezejére. Most viszont elkészült az első dalom és csütörtökön már forgatjuk is hozzá a klipet. Remélem szeretni fogjátok"

- írta a kétgyermekes édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.