Heti holdnaptár (január 24-30.): vegyes energiák irányítják az életünket és a tetteinket

Forrás: Shutterstock -
asztrológia horoszkóp ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten fogyóban lesz a Hold, s hab a tortán, hogy a hat hete tolató Vénusz ismét előre indul a hétvégén. Az újjászületés, azaz az Újhold előtti napokon vegyes energiák irányítják az életünket és a tetteinket, de semmi ne gátolja egy-egy kisebb terv megvalósítását. Ennek megfelelően a hét első fele még az elcsendesedés idejét kínálja számunkra, ám a hétvégén már látjuk a fényt az alagút végén. Attól, hogy az igazán jelentős tetteket érdemes jövő hétre áttolni, attól még az új ötletek és ideák megszülethetnek, friss kapcsolatok szárba szökkenhetnek. A szellemi fejlődésnek nem lesz gátja.

2022. január 24., hétfő a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

Először is maradj csendben és csak figyeld azt, ami történik, így sok új információhoz juthatsz. Bármi megtörténhet, új kapu is megnyílhat. Hallgass a belülről érkező intuíciókra.

2022. január 25., kedd a ♏ban (Fogyó hold, Mérleg)

Békés, befelé fordulós nap, de közben lelkileg leterhelő lehet ez a túlságosan nagy nyugalom. Sok a kérdés, kevés a válasz? Ne kergesd az időt, csak figyelj, s fedezd fel a valóban fontos dolgokat.

2022. január 26., szerda a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Óvatosan kell bánni a mai energiákkal, túlértékelhetjük magunkat és az eredményeinket. Pár fura információ érkezik, javallott ezeket befogadni, értelmezni, helyükön kezelni – de nem többnek, mint amik valójában!

2022. január 27., csütörtök a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Alapvetően őrizd meg a békét a lelkedben és a közvetlen környezetedben egyaránt. Sok dolog elavult, érdemes olvasni, informálódni, kutakodni azért, hogy a jövő heti Újhold után építkezhess.

2022. január 28., péntek a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Érdemes összegezni az elmúlt Holdhónap eredményeit, kudarcait, befejezetlen feladatait. Nem kell kapkodni, sietni, igazából nincs is hová. Határozzuk el, mibe fogunk februártól.

2022. január 29., szombat a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Lehetőségünk nyílik arra, hogy megtaláljuk és felismerjük az aktuális életcélunkat. Érdemes szeretni magunkat és kedveskedni magunknak, ez erősíti az önbizalmat és a hitet.

2022. január 30., vasárnap a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Kissé energiátlan nap, mert az Újhold hatásai már ezen a napon érződnek. Ugyanakkor vasárnap van, tehát megpihenhetünk és nem kell aktívan üldözni az otthoni teendőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.