Már több hete, hogy Kulcsár Edina és Csuti bejelentették, nem tudták megmenteni a házasságukat, de az egykori pár még mindig a bulvárérdeklődés középpontjában van. Ez annak is köszönhető, hogy az egykori szépségkirálynő bevallotta, új párra talált, később pedig Edina G.w.M-mel közösen készített dala borzolta a kedélyeket. A történtek hatására most sokan Csuti mellé álltak, a csalódott férfi pedig nem tett lakatot a szájára, elmondta, mit gondol a feleségéről.

A Fókuszban az üzletember arról beszélt, mit érzett akkor, amikor Edina a közösségi oldalán bemutatta új kedvesét, Márkot. Leszögezte, megérti, hogy nem lehetett halogatni a bejelentést, de úgy érzi, lehetett volna úgy is, hogy felesége kevesebb fájdalmat okoz. 

"Abszolút intelligens, felnőtt ember módjára hívott, elmondta, hogy mit és miért kell kiírnia (...) Nekem a szövegkörnyezet, de nem csak nekem, hanem hét és félmillió embernek volt az, amire nem is tudom, milyen szavakat használjak. Elképesztő mód hiányzott belőle az empátia. Elképesztő mód hiányzott belőle a tisztelet. És elképesztően hiányzott belőle valami, amiből az ember azt gondolná, hogy Edina emlékszik, hogy mi történt a poszt megírása előtti hat évben" - fejtette ki Csuti, aki úgy érzi nem áll még készen egy új kapcsolatra. 

Csuti állítja, ő biztosan nem így kommunikált volna a közösségi odalainForrás: Csuti/Instagram

"Mérhetetlen düh és csalódottság van bennem" - szögezte le. 

"Nem tudom, mi igényli ezt a fajta vehemenciát, hogy ezekkel nekem heti szinten kelljen szembesülnöm. Nem tudom, hogy ez meggondolatlanság vagy stratégia, bár nem hinném hogy stratégia, mert azt át kell gondolni. Szerintem az van, hogy ő lezárta, pont és vége. Könyv becsuk, föl a polcra, előveszem az új könyvet. Ő ilyen szuperszenzitív módon szeretetéhes és szeretetre vágyó ember. Én alapjában véve nem feltétlenül vagyok ilyen, de soha nem tudtam volna olyat csinálni, amit ő csinált" - mondta el a csalódott férj. 

"Az ember azt gondolná, hogy Edina emlékszik, hogy mi történt a poszt megírása előtti hat évben"Forrás: Csuti/Instagram

Egy korábbi interjúból az is kiderül, mit szól Csuti Edina dalához, ami egyértelműen róla és a házasságukról szól. Elárulta, nem lepődött meg, hiszen jól ismeri a dalt, sőt segítetett is gyakorolni Edinának.

"A dalon én már réges-régen túl vagyok, hiszen ott voltam a születésénél. Mi több, együtt énekeltük Edinával, csak éppen azt nem tudtam, hogy rólam szól" - nyilatkozta a férfi. 

Mindeközben Edina és G.w.M. a Story magazinnak beszéltek érzéseikről. Edina elmondta, úgy érzi, hogy megérkezett, s megtalálta a társát. Sorsszerűnek érzi a találkozásukat, biztosan érzik mindketten, hogy szeretnének együtt megöregedni és a közös gyerek vállalása is szóba került közöttük. Hogy mit gondolnak erről, azt ITT olvashatod el. 

Edina sorsszerűnek érzi a találkozásukat, úgy véli, számára Márk a végállomásForrás: Kulcsár Edina/Instagram

 Ha érdekel az egyre szövevényesebb szerelmi dráma minden részlete, kattints IDE