Kulcsár Edina és Csuti hetekkel ezelőtt egy-egy Instagram-posztban árulták el, hogy szakítanak egymással. Habár azóta számtalan nyilatkozat született, tovább árnyalja a házasságukról alkotott képet a szépségkirálynő új dala, amiben őszintén vall érzéseiről.

Edina nem sokkal a válás hírének kirobbanása után megjelentette új dalát, amivel mindenkit meglepett. Az egykori modellről ugyanis csak nagyon kevesen tudták, hogy az énekesi pályával is kacérkodik. Az új sláger azonban nem csak ezért meghökkentő. A dalszöveg ugyanis félreérthetetlen utalásokat tartalmaz, és úgy tűnik, Edina dalban mondja el bánatát.

Együtt énekelte a dalt Edinával, csak nem sejtette, hogy minden szava róla szólForrás: LifeTV

A Bors megkérdezte Csutit, mit szól a dalhoz, ami róla és a házasságukról szól. Az influenszer-vállalkozót azonban nem lepte meg a szám, sem annak szövege. Kiderült ugyanis, hogy a férfi jól ismeri a dalt, sőt segítetett is gyakorolni Edinának.

A dalon én már réges-régen túl vagyok, hiszen ott voltam a születésénél. Mi több, együtt énekeltük Edinával, csak éppen azt nem tudtam, hogy rólam szól.

Edina dala hatalmas siker, alig pár nap alatt átlépte az egymilliós megtekintést.