Kulcsár Edina és Csuti a hétvégén jelentették be, hogy külön utakon folytatják, és bár először azt mondták, nincs a képben harmadik személy, most az egykori szépségkirálynő közösségi oldalán meglepő vallomással állt elő.

"Mivel lassan az összes ismerősömet felkeresik az újságírók, hogy megtudjanak mindent az életemmel kapcsolatban, úgy döntöttem, hogy inkább leírok én mindent! Nem szeretném, ha találgatásokon alapuló cikkeket jelenítenének meg, vagy valótlan dolgot állítanának. Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban. Igaz, hogy nem a harmadik fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!!

Habár nem akartam azonnal kiteregetni a dolgaimat, mert mindennek időt szerettem volna hagyni, de túl kicsi ez az ország és egyesek késztetést éreznek, hogy a saját életük helyett a másikével foglalkozzanak.
Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és megmagyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy Jézusom... mert ,,hamar" továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem, amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL!
Nem akarok tovább bujkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseimet és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni. Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk!❤️ Továbbra sem szeretnék nyilatkozni, így szeretnék mindenkit megkérni, hogy ezt tartsák tiszteletben"

-írta Edina, aki egy közös fotót is posztolt. A magyar rapper egyébként szintén nemrég jelentette be, hogy véget ért a házassága, és elhagyta családját.

Az újdonsült szerelmesek fotóját ide kattintva nézheted meg.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram