Horváth Gréta utoljára szólalt meg a válásáról: ezt kívánja Dávidnak

Horváth Gréta válás hűtlenség család Ázsia Express megcsalás Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Grétát január elején hagyta el férje, Meggyes Dávid.  Azóta sok hír felröppent válásukkal és annak okával kapcsolatban, Gréta pedig úgy döntött, hogy a Tényekben tesz pontot a dolgok végére, és lezárja a múltat.

Gréta a történtek óta minden erejével azon van, hogy a lehető legtöbbet kihozza magából és a jelenlegi helyzetből.

"Erős nőnek gondolom magam, viszont azért vannak nehéz pillanatok, ezt kár tagadni. Az esték nagy részében az emberre ráül a sötétség, és magában marad a gondolatokkal, nem könnyű, de nem zuhanhatok magam alá. A kisfiam nagyon érzékeny, és ez neki is egy hatalmas trauma, úgyhogy közösen, összekapaszkodva tekintünk előre"

-mondta Gréta, aki szeretne időt hagyni arra, hogy feldolgozza a történteket.

"Azt kívánom, hogy legyünk már ezen túl, és mindenki hadd élhessen boldogan a saját maga kis nyugalmában. Nem szeretnék senkit sem bántani, én mindenkinek teljesen őszinte szívemből azt kívánom, hogy legyen nagyon boldog, és legyen nyugodt élete."

Gréta egyelőre gondolni sem tud a párkeresésre, hiszen úgy gondolja, először az embernek saját magát kell összeraknia. Nagy tervei vannak az idei évre, és szeretne másoknak is erőt adni azzal, hogy próbál összeszedett lenni, és bízni magában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.