Kiderült, mikor és hol mondja ki Szegedi Fecsó és Bea a boldogító igent

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram -
boldogság Las Vegas házasság párkapcsolat Szegedi Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terveik szerint a következő télen házasodik össze Szegedi Fecsó és szerelme, Bea. 

Szegedi Fecsó és párja, Bea a nyáron szakítottak, ám nem sokkal később ki is békültek. Szerelmüket nemrég meg is erősítették, Fecsó karácsonykor megkérte párja kezét.

Szegedi Fecsó és Bea Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

"Las Vegasban lesz majd az esküvő, de akkor szeretnénk odamenni, amikor itthon hideg van, hiszen ott egész évben nagyon jó az idő, így a télből a nyárba menekülnénk. Azonban a február mindkettőnknek elég zsúfolt hónap, ezért úgy tervezzük, hogy a következő télen utazunk ki, és akkor lesz az esküvő" – mondta a Blikknak Fecsó.

"Nekem már volt nagy esküvőm, és tudom, hogy az nagyon macerás, ráadásul rengeteg pénzbe is kerül. Beával úgy gondoljuk, az összeget, amit a nagy napra költenénk, inkább a nászútra szánjuk, és Las Vegasból egyenes Hawaiira mennénk. Persze majd itthon is lesz egy szűk körű kis összejövetel, hogy a szeretteinkkel együtt is megünnepelhessük, hogy összeházasodtunk" - folytatta, megmagyarázva, hogy miért döntöttek a kis esküvő mellett.

Természetesen a gyerekvállalás is szóba került, amivel kapcsolatban Fecsó elmondta, nem tartja kizártnak, hogy Beával családot alapítanak. Gyermekeik, Medox és Edward szerencsére kifejezetten jól kijönnek egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.