Hatalmas átalakuláson ment keresztül Lilu: alig lehet ráismerni

Lilu haja Lilu festés változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta érlelődik Liluban, hogy megszabaduljon szőke tincseitől és egy kicsivel sötétebb hajszínt próbáljon ki. Úgy tűnik, elérkezett az idő a változásra, amelynek végeredményét a műsorvezető a közösségi oldalán is megmutatta. 

Lilut a rajongói nehezen tudják elképzelni szőke tincsei nélkül, amelyek az utóbbi években szinte a védjegyévé váltak. A műsorvezető azonban elárulta, hogy régóta gondolkodik azon, hogy valamit újat kirpróbáljon, bár eddig valamiért mindig megfutamodott. Nemrég azonban eljött a változás ideje, a kétgyermekes édesanya barnára festette a haját, amelyről fotót is posztolt Instagramon.

"Viszlát szőke haj, hello barna! ezer éve szerettem volna változtatni, és kipróbálni, egy sötétebb hajat. De mindig forgattam, vagy megijedtem, elég fura....még a bőröm is más tónusú így...most barátkozom, aztán max vissza az egész"

- írta fotója mellé a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.