Sharon Stone 63 évesen is elképesztően szexi fehérneműben - képek

fehérnemű színésznő Sharon Stone dögös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Stone korunk egyik legsikeresebb színésznője, már számtalan filmben mutatta meg tehetségét. Mégis, az emberek sokáig csak a szexi nőt látták benne.

Az 1995-ös Casino című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték a színésznőt, akit ezután kezdett komolyan venni a szakma.

Ahogy tehetsége, úgy szépsége is megkérdőjelezhetetlen. A 63 éves színésznővel most a The Rake című magazin készített fotósorozatot.

A címlaphoz természetesen készült interjú is, amiben Sharon arról beszélt, hogy a 80-as, 90-es években ugyanolyan nyomás volt rajta, mint Diana hercegnén:

"Dianával mindketten ugyanabban az időben voltunk nagyon híresek. Ha kimentem az utcára, elmentem egy étterembe, akkor hirtelen több száz, néha több ezer ember vett hirtelen körül, őrület volt. Ez pedig nem néha fordult elő, hanem MINDIG."

Sharon Stone Britney Spears egyik fotója alatt kifejtette a véleményét arról, hogy az énekesnő rendszeresen megmutatja bájait. Ő vszont ezelőtt nem sokkal szeméremdombig felvágott ruhában jelent meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.