Az 57 éves Linda Evangelista megmutatta eltorzult testét: "A szupermodell valahogy eltűnt"

modell elrontott félresikerült zsírfagyasztás torzulás testkezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Linda Evangelista megmutatta, hogy néz ki a teste évekkel az elrontott zsírfagyasztás után.

Linda Evangelista 2015-ben töltötte 50. életévét. Az egykoron ünnepelt topmodell fagyasztásos módszerrel szeretett volna megszabadulni makacs zsírpárnáitól, azonban a kezelést durván elrontották.

A modell zsírsejtjei a beavatkozás utáni hetekben növekedésnek indultak, így eltorzult a teste és az arca is. Amikor orvoshoz fordult, paradox zsírsejt-hiperpláziát állapítottak meg nála. A kialakult rendellenesség nemcsak csúnya, de fizikai fájdalommal is jár, ezért 2021-ben 50 millió dollárra perelte az eljárást végző céget, akik nem tájékoztatták őt az esetleges mellékhatásokról.

Linda most, 2022-ben a People magazinnak adott interjút, és megmutatta, hogy változott meg a teste a beavatkozás után. Az egykori topmodellről készült fotókat ide kattintva lehet megtekinteni.

- mondta a lapnak Linda, majd így folytatta:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.