Emilio és felesége is szájapuszit ad olykor kislányuknak

Fotó: Polyák Attila - Origo -
David Beckham szeretet szájrapuszi gyerek Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 éves énekes úgy gondolja, semmi probléma nincs a szülő-gyerek közötti szájrapusziban.

A kérdés, hogy a szülő-gyerek kapcsolatba belefér-e a szájrapuszi, elképesztően megosztja az embereket. David Backhem már többször kiverte a biztosítékot követőinél, amikor olyan képet osztott meg, amin 9 éves lányának ad szájrapuszit. A témáról a Tények Plusz Emiliót is megkérdezte.

Emilio, aki mostanában a Sztárban Sztár műsorában látható, elmondta, hogy ha egy fillérbe kerülne egy puszi, akkor ő lenne a világ leggazdagabb embere, hiszen rengeteget szeretgeti kislányát. Az énekes felesége szerint is teljesen természetes, ha a kis Vivinek szájrapuszit adnak.

TV2 Sztárban Sztár 2022 Emilio Fotó: Polyák Attila - Origo

"Gyerekkoromban nekem természetes volt, hogy ha mentem, akkor szájrapusziltam a nagyszülőket, és nekünk ebben soha nem volt rossz érzés, nem volt az, hogy 'hú, ez már nem való!' Nekünk ez a szeretet kifejezése volt, olyan természetes volt" – mesélte Tina. Így számukra az is teljesen természetes, hogy időnként ők is szájrapuszit adnak lányuknak.

"El fog jönni az az idő, amikor ez már ciki. Amikor már nem az apját és engem fog puszilgatni, hanem majd a szerelmét. Amíg még pici, addig ezt kiélvezzük" – tette hozzá Tina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.