Heti holdnaptár (február 21-27.): a szeretet, a szerelem és az egymásra találás energiái erősödnek

Forrás: Shutterstock -
asztrológia horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten fogyóban lesz a Hold, s hab a tortán, hogy a Mars és a Vénusz együttállnak a Bakban, ezzel a szeretet, a szerelem és az egymásra találás energiáit erősítik. Összességében elég vegyes energiák irányítják az életünket és a tetteinket, de semmi ne gátolja a kisebb tervek megvalósítását. Ennek megfelelően a hét első fele még az elcsendesedés idejét kínálja számunkra, ám a hétvégén már látjuk a fényt az alagút végén. Attól, hogy az igazán jelentős tetteket érdemes jövő hétre áttolni, attól még az új ötletek és ideák megszülethetnek.

2022. február 21., hétfő a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

A határozottság és a magabiztosság fontos, de ha kell, inkább maradj csendben és csak figyeld azt, ami történik, így sok új információhoz juthatsz. Bármi megtörténhet, új kapu is megnyílhat.

2022. február 22., kedd a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Békés, befelé fordulós nap, de közben lelkileg épp az lesz leterhelő, hogy túlságosan nagy a nyugalom. Sok a kérdés, kevés a válasz? Ne kergesd az időt, csak figyelj, s fedezd fel a fontos dolgokat.

2022. február 23., szerda a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Óvatosan kell bánni a mai energiákkal, túlértékelhetjük magunkat és az eredményeinket – épp ezért inkább ne erőltessünk semmit. Pár fura információ érkezik, javallott ezeket befogadni, értelmezni, helyükön kezelni.

2022. február 24., csütörtök a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Őrizd meg a csendességet a lelkedben és a közvetlen környezetedet is bíztasd erre. Sok dolog elavult, érdemes olvasni, informálódni, kutakodni azért, hogy a jövő heti Újhold után építkezhess.

2022. február 25., péntek a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Bonyolult és leterhelő nap, ezért kár kapkodni vagy sietni. Érdemes összegezni az elmúlt Holdhónap eredményeit, kudarcait, befejezetlen feladatait. Határozzuk el, mibe fogunk márciustól.

2022. február 26., szombat a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Csakis könnyed, örömteli dolgokat tegyünk! Lehetőség nyílik arra, hogy megtaláljuk és felismerjük az aktuális életcélunkat. Érdemes szeretni magunkat és kedveskedni magunknak és másoknak.

2022. február 27., vasárnap a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Eleinte úgy tűnhet, ez amolyan energiátlan nap, de később megmutatkozik, mit kell tenni, hogyan lehetsz hasznos. Vasárnap lévén is szóba kerülhet pénz, ingatlan, vásárlás, befektetés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.