Nehéz gyerekkoráról vallott a fiatal magyar énekesnő: "Csak ott akartam hagyni a múltamat"

Forrás: Instagram -
Álarcos énekes Nemazalány Palikék Világa by Manna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Palikék Világa by Manna adásában vendégeskedett Nemazalány (Halastyák Fanni) és Sofi (Ádám Szófia). Az előadók beszéltek arról is, hogyan látják magukat 10 év múlva, Nemazalány - akit az Álarcos énekesben ismert meg egy ország - pedig gyötrelmes gyerekkoráról is mesélt. 

"Őszinte leszek, én csak meg akartam szabadulni a régi életemtől. Ha kell, akkor megoldok mindent, az nem gond. Csak ott akartam hagyni a múltamat, meg azt a várost. Nem éreztem azt, hogy bármilyen pozitív inger tud még ott érni a sok negatív után. Nem volt egy jó gyerekkorom sem, rossz párkapcsolat meg nagyon sok más, amit lehet, hogy nem kéne így kiemelnem, de ez a sok apróság összeállt" - mondta el Nemazalány és hozzátette, nehéz gyerekkora volt, rossz körülmények között nőtt fel.

Forrás: Instagram

A fiatal előadó arról is beszélt, most, felnőttként már sokkal jobban érzi magát a bőrében, ugyanis minden kizárólag a saját döntése, nincs kiszolgáltatva senkinek.

A lányok azt is elmondták miként látják magukat 10 év múlva. "Egy nagy színpadon, a legjobbakként" - jelentette ki Sofi. Nemazalány - akiről nemrég derült ki, hogy VV Moh-val jár - azonban szeretne egy idő után producerként dolgozni és családra, gyerekre is vágyik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.