Gömbölyödő pocakjáról posztolt Rogán Cecília: ekkorra várja harmadik gyermekét - Fotó

gyermekvállalás terhesség család Rogán Antal Rogán Cecília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rogán Antal volt felesége, Cecília megmutatta követőinek gömbölyödő pocakját, sőt, azt is elárulta, mikorra várják születendő gyermeküket.

Egy mosolygós, pocakos fotóval jelentette be Rogán-Gaál Cecília, hogy gyermeket vár. A képen jól látható, hogy Rogán Antal volt felesége nem a terhessége elején jár, az atv.hu kérdésére több részletet is megosztott terhességéről.

Elárulta, hogy a baba kisfiú, és április közepére-végére várják férjével, Szendrei Dániel teniszedzővel.

Rogán-Gaál Cecíliának már van két fia, Dániel 2009-ben, Áron pedig 2012-ben született. Az üzletasszony még 2019-ben vált el Rogán Antaltól, majd 2020-ban újraházasodott.

A fotó alatt záporoznak a kommentek, többek között Debreczeni Zita, Tatár Csilla, Sarka Kata, Kiszel Tünde, Rubint Réka és Kajdi Csaba is gratulált a picihez. Utóbbi azt is megjegyezte, milyen ügyesen titkolta. A kismama mindenesetre bombasztikus formában van: jól látszik, hogy a sport mindig is fontos szerepet játszott az életében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.