Napokon belül bíróság elé állhat Fekete Dávid: kiderült, mekkora adósságot hagyott a feleségére

Forrás: Instagram/Fekete Dávid -
feleség Fekete Dávid adósság bíróság énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid napokon belül bíróság elé állhat. Ezúttal nem a több mint százmillió forintos csalás miatt, hanem válóperében idézik majd be.

Fekete Dávid és felesége, Regina válópere már tavaly május óta húzódik. Az énekes felesége akkor adta be a keresetet, amikor ikergyermekei édesapját őrizetbe vették több mint 100 milliós csalás, közokirat-hamisítás és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A férfi még a házasságuk alatt alapított a felesége nevére egy céget, amire 73 milliós kölcsönt vett fel Regina tudta nélkül. A feleség amellett, hogy szeretne teljesen függetlenedni Dávidtól, a bíróságon is be akarja bizonyítani, hogy semmi köze az ügyhöz.

- mondta Regina a Ripostnak, aki korábban hangsúlyozta, hogy ügyvédjével együtt arra törekszenek, hogy Dávid a jövőben ugyanúgy részese legyen a gyermekeik életének, ahogy eddig is.

Úgy tudni, a válóper napokon belül egy meghallgatással kezdődik majd, Reginát jelenleg a szülei és szerelme, Márk támogatja.

Forrás: Instagram/Fekete Dávid

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.