Fekete Dávid a szabadságán kívül gyermekeit is elveszítheti

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
Fekete Dávid börtön sikkasztás Megasztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áll a bál Fekete Dávid családjánál. Miután az énekes elkövette a 100 millió forintos sikkasztást, felesége elpártolt tőle: beadta a válópert és a gyerekek elhelyezését illetően nem hajlandó kompromisszumot kötni. 

Fekete Dávidot még májusban vették őrizetbe, miután sikkasztással és csalással vádolták meg. A Megasztár egykori sztárjának a jelenlegi állás szerint november 6-ig kell őrizetben maradnia. Habár reménykedve is várhatná a tárgyalását, felesége bőven gondoskodott a férfi nyugtalanságáról. Dávid akár 11 évre is börtönbe kerülhet.

Felesége, Regina, meg sem várva a tárgyalásokat, beadta a válópert. Az asszony jogi képviselője el is postázta az őrizetbe vett énekesnek, hogy az tisztán lássa: komoly a nő elhatározása és nem szeretne várni a hivatalos elválasztásra.

Az asszony jogi képviselője, dr. Pikali Petra így nyilatkozott a Borsnak:

Regina abban sem hajlandó megalkudni, hogy gyerekei apjukat a börtön falai között lássák. Erre az sem enyhítő körülmény, hogy játszószobákat is biztosítanak a nyugodtabb körülmények érdekében.

– zárta szavait az ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.