Áll a bál Fekete Dávid családjánál. Miután az énekes elkövette a 100 millió forintos sikkasztást, felesége elpártolt tőle: beadta a válópert és a gyerekek elhelyezését illetően nem hajlandó kompromisszumot kötni. 

Fekete Dávidot még májusban vették őrizetbe, miután sikkasztással és csalással vádolták meg. A Megasztár egykori sztárjának a jelenlegi állás szerint november 6-ig kell őrizetben maradnia. Habár reménykedve is várhatná a tárgyalását, felesége bőven gondoskodott a férfi nyugtalanságáról. Dávid akár 11 évre is börtönbe kerülhet. 

Felesége, Regina, meg sem várva a tárgyalásokat, beadta a válópert. Az asszony jogi képviselője el is postázta az őrizetbe vett énekesnek, hogy az tisztán lássa: komoly a nő elhatározása és nem szeretne várni a hivatalos elválasztásra. 

Az asszony jogi képviselője, dr. Pikali Petra így nyilatkozott a Borsnak:

– Valószínűsíthetem, hogy megkapta Fekete Dávid a bontóperben benyújtott keresetet, ami nem csak a házasság felbontását tartalmazza, hanem járulékos kérdéseket is: úgy, mint gyermekelhelyezés, kizárólagos szülői felügyeleti jog, tartásdíj és kapcsolattartás

Regina abban sem hajlandó megalkudni, hogy gyerekei apjukat a börtön falai között lássák. Erre az sem enyhítő körülmény, hogy játszószobákat is biztosítanak a nyugodtabb körülmények érdekében. 

Ügyfelem azt szeretné, ha a gyermekeik életében részt venne az édesapjuk is, hiszen az egészséges fejlődésükhöz erre szükség van, tehát bármikor meglátogathatja őket, amikor szeretné

– zárta szavait az ügyvéd.