szerelmi horoszkóp Kos halak horoszkóp magazin bika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a február vége, beléptünk a Halak jegy időszakába. Ennek örömére összegyűjtöttük, hogy a Halak mely jegyekkel illik össze a szerelemben, és kik azok, akiket jobb, ha messzire elkerül.

A Halak jegy érzelmi beállítottságú, igazi álmodozó és reménytelenül romantikus. A fantáziája elképesztően gazdag, nagyon jól alkalmazkodik, érzékeny, szerény, szelíd, de villámgyorsan változik a hangulata. A jegy szülöttét nehéz kiismerni, hiszen általában ő sincs tisztában saját magával.

Halak és Kos

A Halak és a Kos kevés jóra számíthat egymástól, folyamatosan küzdeniük kell azért, hogy tartós legyen a párkapcsolatuk. Sem érzelmi, sem szexuális téren nem passzolnak egymáshoz, a két jegy lényegében szöges ellentéte egymásnak. Bár beszélgetéseik érdekesek és fordulatosak lehetnek, nehezen tudnak megbízni egymásban és megnyílni egymás felé. Ha párként akarnak működni, nekik extra keményen kell küzdeniük egymásért.

Halak és Bika

A két jegynek a barátsága és a szerelme is sikerre rendeltetett, mintha egymásnak teremtették volna őket. Mindketten egyedi módon látják a világot, és szeretik az intellektuális vitákat. Az viszont konfliktust szülhet köztük, hogy a Halak nehezebben kommunikálja érzelmeit, ezt pedig a Bika félreértelmezheti, és érezheti úgy, hogy partnere titkol valamit előle.

Halak és Ikrek

A Halak és az Ikrek nem a tökéletes párosítás, sőt, kimondhatjuk, hogy kifejezetten rosszak együtt. Sem fizikai, sem intellektuális, sem érzelmi tekintetben nem passzolnak egymáshoz. A két csillagjegynek rengeteg erőfeszítést kell tenni annak érdekében, hogy párkapcsolatuk néhány hétnél tovább tartson. Kérdés, hogy végeredményében megéri-e.

A Halak és az Ikrek nem a tökéletes párosítás, sőt, kimondhatjuk, hogy kifejezetten rosszak együtt Forrás: Shutterstock

Halak és Rák

Ők a leggyakoribb "szerelem első látásra" pár, úgy is emlegetik őket, mint a "tökéletes házaspár". Mindkét jegy szülöttje nagyon érzékeny és érzelmes, és mindketten imádják a romantikát. Az biztos, hogy az ő szerelmük nem tud könnyen kihunyni, hiszen tökéletesen kiegészítik egymást. A Halak maximálisan ki tud teljesedni párja mellett, a Rák pedig imád gondoskodni.

Halak és Oroszlán

Ha valamit el lehet mondani az Oroszlán és a Halak párosításáról, azt a legrövidebben úgy lehetne megfogalmazni, hogy "ne". A két csillagjegy teljesen összeférhetetlen, mondhatnánk úgy is, hogy tűz és víz - és tényleg! Annyira különböző a temperamentumuk, hogy rengeteg harc vár rájuk, ha mégis megpróbálják.

Halak és Szűz

Hogy mi lesz abból, ha veszel egy elképesztően érzelmes vízjegyet, majd összerakod az igazán földhözragadt Szűzzel? Egy harmonikus, stabil lábakon álló párkapcsolatot. Mivel mindkét jegy szülöttei igen kreatívak és kifejezők, jól kijöhetnek egymással. Viszont zavart okozhat köztük, hogy a Szűz érzelmileg nehezebben tárulkozik ki, a Halak pedig folyamatos érzelgősségével könnyen játszhat a Szűz idegeivel. Cserébe viszont mindkét jegy segítőkész és odaadó, ami jó közös alapot ad a szerelmükhöz.

Mivel mindkét jegy szülöttei igen kreatívok és kifejezők, jól kijöhetnek egymással Forrás: Shutterstock

Halak és Mérleg

A Halak és a Mérleg szerelme nincs feltétlenül halálra ítélve, de a boldog vég sem garantált. Sok a hasonlóság köztük, hiszen mindketten rajonganak a művészetért, imádnak társasági életet élni. Azonban a Mérleget könnyen felbosszanthatja a Halak érzékenysége és sértődékenysége. Mivel a Mérleg inkább a harmóniát és a békét kedveli, a Halak pedig kevésbé, ez sok nehéz helyzetet eredményezhet köztük.

Halak és Skorpió

A két jegy párkapcsolatának igazán izgalmas a dinamikája. Mivel mindketten nehezen nyílnak meg, így nagyjából életük végéig eltart, mire kiismerik egymást, ez pedig folyamatosan az újdonság varázsát szolgáltatja számukra. Jól kiegészítik egymást, hiszen a Skorpió dominánsabb jegy, a Halak pedig szereti védve érezni magát.

Halak és Nyilas

Mondhatnánk, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de ez nem minden esetben van így. Míg a Halak érzelmes, álmodozó, néha birtokló és sok figyelmet igényel, a Nyilast az őrületbe fogja kergetni. A Nyilas szereti a szabadságot, a kötöttségeket pedig már kevésbé, ezért a Halak mellett úgy érezheti, csapdába esett, és csak tőle függ a másik boldogsága.

Míg a Halak érzelmes, álmodozó, néha birtokló és sok figyelmet igényel, a Nyilast az őrületbe fogja kergetni Forrás: Shutterstock

Halak és Bak

A két csillagjegy fantasztikus együtt. Bár a Bak logikai, a Halak pedig érzelmi alapon működik, igazán jó párosítás, nagyon jól kiegészítik egymást. Amíg mindkét félben ott a tisztelet a másik felé, és nyitottan, őszintén kommunikálnak egymással, akár örökké is együtt maradhatnak.

Halak és Vízöntő

A Halak és a Vízöntők közti kapocs lehet gyenge, de akár még erős is. Nehéz előre megjósolni, hogy fog kijönni egymással a két csillagjegy. Mindketten nyitott gondolkodásúak és problémamegoldók, viszont párkapcsolaton belül teljesen másra van szükségük. Míg a Vízöntőnek sok térre van szüksége, a Halak sokszor viselkedhet birtoklóan.

Halak és Halak

A Halak meglepően jól kijön egy másik Halakkal. Mivel hasonlóak az értékeik és az érdeklődéseik, szép jövő állhat előttük. Az azonban nehézséget okozhat köztük, hogy mindketten nehezen beszélnek az érzéseikről. Mindig másokat helyeznek maguk elé, így valószínűleg nem lesznek hozzászokva ahhoz a figyelemhez, amit a szintén Halak partner nyújt.

Ha szeretnéd jobban beleásni magad a témába, itt írtunk arról, hogy valójában mi az aszcendens, és miért fontos, hogy a napjegy mellett ezt is figyelembe vegyük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.