Hiába a jó szövettani eredmény, nem tudnak megnyugodni Young G Béciék

műtét szövettan Mészáros Norina Young G Béci méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G Béci felesége, Mészáros Norina nemrég életmentő műtéten esett át, el kellett távolítani a méhét. Szerencsére a szövettani eredmények rendben vannak, a friss házasok azonban nem tudnak megnyugodni.

Hosszú, idegeskedéssel teli hónapok vannak Béci és Norina mögött. A rapper a közösségi oldalán vallott arról, hogy még mindig nincsenek a topon.

Young G Béci nincs a topon LifeTV

"Pics*ba! Nem vagyok a topon! Norina szerint meg kéne élnem a dolgokat...de én csak a haladást firtatom! Egy-másfél év esett ki az életünkből...valahogy vissza akarom hozni, de ez így nem jó! Még mindig tart a gyógyulása Norinának, ezen a héten volt az 5. hét, jövő héten lesz a következő, a 6. hét, de már kivagyok! Biztos az is közrejátszik, hogy egyfolytában babázom...szinte folyamat. Bár Norina már rengeteget segít, de áh, nem is tudom hogyan, és mit kezdjek el...Szanaszét áll a fejem, kapkodok tudom, de haladni akarok! Sokat is vitatkozunk! A zeneipar is annyira más lett csak ez alatt a másfél év alatt... Jaj b*zd meg, én ezt nem akarom! De komolyan! A zene boldoggá tesz, de ami most van, az szörnyű! (Tisztelet a kivételnek). Nagyon sok másban is gondolkodom... teljesen másban! Amúgy lehet b*sznom kéne mindenre és elutazni valahova... Jól kipihennénk magunkat, és megterveznénk mindent! Istenem, kérek egy jelet!" - fakadt ki Béci a 24 óráig elérhető Insta-sztorijában.







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.