Babicsek Bernát zenésztársai dühösek kollégáikra - Kőkemény bírálatot fogalmaztak meg

Instagram -
Irigy Hónaljmirigy Szikora Róbert Babicsek Bernát halála beszólás Babicsek Bernát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónappal ezelőtt hunyt el Babicsek Bernát színész, zenész. Halálát füstmérgezés okozta.  A harmonikás 2012 óta volt a Paddy and the Rats nevű ír, punk-rock kocsmazenét játszó zenekar tagja. Zenésztársai nemrég arról beszéltek, mennyire feldühítette őket, hogy úgy látták, több szakmabeli is Babicsek halálhírével haknizott.

"Késő délután, este tudtuk meg, hogy mi történt. Gondolkoztunk, hogy mit csináljunk, végül azt beszéltük meg, várunk egy kicsit, még nem kommunikáljuk a halálát. Sajnos kihozták hamarabb ezt, mint ahogy mi szerettük volna. Nem akartuk, hogy a közösségi oldalról, összevissza hírekből tudják meg a rajongók, a családtagok, hogy mi történt, de ezt sajnos más megcsinálta helyettünk" - mondta a Ric$Cast című online műsorban Maczonkai Géza, a banda gitárosa.

Babicsek Bernát Instagram

Az Irigy Hónaljmirigy zenekar közölte először a tragikus hírt, ez pedig a Paddy and the Rats frontembere, Oravecz Kristóf szerint egyáltalán nem volt korrekt.

"Az a sok rohadt, sz.rházi hiéna, aki az első két napban... Az Irigy Hónaljmirigy is jelentette be a halálhírt, csak azért, mert pár nap múlva koncertjük volt, és akkor ez milyen jó hírverés... Menjenek a p*csába! Szikora Róbert is ott villogott, holott tíz éve nem beszéltek" - bosszankodott Oravecz.

Úgy tudni, hogy Babicsek házában volt füstérzékelő, a riasztó meg is szólalt, de a biztonságtechnikai cég munkatársai nem találtak semmi különöset. A színész egyik ismerőse arról beszélt, hogy Babicsek Bernát élete megmenthető lett volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.