Jóban Rosszban solymári lakástűz Babicsek Bernát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Babicsek Bernát, a Barátok közt és a Jóban Rosszban szereplője. A színész 41 éves volt. A hírt zenekara, a Paddy And The Rats és az Irigy Hónaljmirigy együttes közölte először, később kiderült, hogy a színész a solymári lakástűzben halt meg. 

A színésztől a TV2 így búcsúzik az oldalálán.

"Fájó szívvel, összetörve búcsúzunk barátunktól, kollégánktól Babicsek Bernát harmonikaművésztől, aki a mai napon tragikus körülmények között itt hagyott minket.
Ő játszott a Szívósszemű Márta című dalunkban, és vendégünk volt az azt követő SYMA koncertünkön.
Egy tehetséges művészt és barátot vesztettünk el a mai napon!
Őszinte részvétünk a családjának!" - írta az Irigy Hónaljmirigy.

A zenekar, a Paddy And the Rats, amelyben játszott, így gyászol: "Nem tudom, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani... Ne haragudjatok, de nehezen találjuk a szavakat jelenleg... Borzasztó, felfoghatatlan tragédia történt. Testvérünk, barátunk, zenésztársunk, Babicsek Bernát (Bernie) ma tragikus hirtelenséggel elhunyt. Kérünk Titeket, gyújtsatok egy gyertyát ma érte és imádkozzatok a családjáért, hogy átvészeljék ezt a feldolgozhatatlan helyzetet! Örökké a szívünkben leszel!
SZERETÜNK BERNIE!

Babicsek Bernát a Barátok közt, a Szeress Most! és a Jóban Rosszban sorozatban is játszott, de elismert harmonikaművész és színpadi színész is volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.