A sztárpár szeretne megválni ingatlanjai egy részétől, ezért meghirdették eladásra a lakásaikat. A két, egymás alatt található penthouse olyan hatalmas, hogy abban több család is kényelmesen elférne.

John Legend, a Grammy- és Golden Globe-díjas énekes 2013-ban vette feleségül modellként dolgozó kedvesét, Chrissy Teigent. A párnak már két gyermeke született, és tervezték is a harmadikat, azonban a legutóbbi terhesség során problémák léptek fel és Chrissy elvetélt. Természetes úton már nem születhet gyermekük, így többen is úgy vélik, béranya fogja kihordani Legend következő gyermekét.

A pár most azzal került a reflektorfénybe, hogy meghirdették New York-i lakásaikat. Azért döntöttek az eladás mellett, mivel a munkájuk és már az életük is Los Angeleshez köti őket, így nincs értelme fenntartaniuk a manhattani ingatlanokat. Az egyik lakás az épület teljes hatodik szintjét elfoglalja, míg a másik "csak" az ötödik emelet felét. Az ingatlanokhoz emellett egy hatalmas tetőterasz is tartozik.

A két penthouse-t együtt szeretnék értékesíteni, és 18 millió dollárt, megközelítőleg 6 milliárd forintot kérnek értük. Az ingatlanhirdetésnek köszönhetően beleshetünk John Legendék otthonába a lenti képre kattintva.

Forrás: Northfoto/WALTER/BESTIMAGE