Chrissy Teigen és John Legend ismét szülői örömök elé néznek: béranya segítségét kérik

Forrás: Getty Images -
terhesség Chrissy Teigen vetélés John Legend várandósság béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2020. szeptemberében, a várandósság 28. hete előtt veszítette el gyermekét a sztárpár. A kis Jack lett volna Chrissy és John harmadik gyermeke. 

A modell akkor szívszorító képet osztott meg a családi drámáról, melyet sokáig képtelen volt feldolgozni. Bánatában az alkohol felé fordult, de akaraterejének és férje támogatásának hála, mostanra felépült a lelki traumából és ismét a gyermekvállaláson gondolkodik. Sőt, egy a közösségi médiában megosztott fotó szerint cselekszik is. - írja a TMZ.

Chrissy Teigen és John Legend Forrás: Getty Images

A modell tavaly a rajongóinak elmondta, hogy az előző terhessége alatt jelentkezett problémák miatt ő és John Legend a vetélés után természetes úton már nem tudnak gyermeket vállalni, de úgy tűnik, ez nem akadályozza meg a sztárszülőket, hogy bővítség a családot. Chrissy nemrég egy orvosi rendelőből posztolt fotót, a képen olyan eszközökkel, melyek petesejt-leszíváshoz szüségesek. A képhez azt írta: „Megint itt tartunk."

A posztból sejthető: a sztárpár béranya segítségét fogja kérni a legkisebb Legend-baba kihordásához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.