fashion week 2022-es divat magazin kiegészítők táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táskák a legtöbb nő életében nem csupán kiegészítők, hanem annál sokkal többek, már-már kimerítik a szerelem fogalmát. Legyen kis táska, nagy táska, szögletes, kerek, díszes vagy egyszerű, olyan ez, mint Gombóc Artúrnak a csokoládé. De vajon idén melyek lesznek a legtrendibb darabok?

A táskák iránti szenvedély a nők többségénél genetikailag kódolva van. Egyszerűen imádjuk őket. Akad, akinek több tíz vagy akár még annál is több szütyő sorakozik a szekrényében és akad, aki inkább arra esküszik, hogy elég egy- kettő belőlük, azok azonban legyenek praktikusak és minőségiek. Bármelyik típusba is tartozunk, az örök klasszikusok mellett érdemes néhány évente egy-egy új, divatos darabot is beszerezni, hogy trendben maradjunk. Mutatjuk is, 2022-ben mi számít fancynek.

Klasszikusok

Mielőtt azonban belevetnénk magunkat az őrült táskairányzatokba, kicsit nézzünk körül a klasszikusok között, hiszen

csak akkor érdemes a különféle divathóbortokat követni, ha legalább egy, bármikor viselhető alapdarabbal rendelkezünk már.

Alapdarab persze lehet sok minden attól függően, hogy mik az igényeink. Egészen más táska lesz basic például egy anyukának és egészen más egy fiatal irodistának. Nézzünk is pár példát ezekre.

Egy közepes méretű válltáskában elfér a mobil, a pénztárca, a zsebkendő és még egy rúzs vagy púder is. Ideális munkahelyre, állásinterjúra, de akár randira vagy színházba is. Ez tényleg alapdarab!

1. H&M - 3995 Ft, 2. Reserved - 9995 Ft, 3. Bonprix - 7499 Ft, 4. Zara - 5995 Ft Forrás: Life.hu

A shopperek vagy egyterű táskák azoknak ideálisak, akik a fél háztartást szeretik magukkal vinni, amikor kilépnek a lakásból. Jól jön az anyukáknak vagy azoknak, akik a laptopjukat cipelik jobbról balra, de a munkanap végén a sarki közértbe beugró háziasszonyoknak is áldás. Ilyenből sem árt, ha van otthon egy típus.

1. Reserved - 6995 Ft, 2. Bonprix - 9999 Ft, 3. Bonprix - 8499 Ft, 4. H&M 69.995 Ft Forrás: Life.hu

Akadnak tehát, akik megelégszenek egy, esetleg két basic darabbal, ám valljuk be, azért a legtöbbünk ennél jóval több táskát rejteget, sőt időről időre újakat is beszerez. Idén ezeket a verziókat érdemes jobban is szemügyre venni:


Minden, ami színes

Idén (is) a színeké a főszerep, mind a ruha, mind a táskadivatban. Jöhetnek a vadabnál vadabb darabok.

1. Sinsay - 4 995 Ft, 2. Zara - 7995 Ft, 3. H&M - 3995 Ft, 4. Reserved - 8995 Ft Forrás: Life.hu

Textúrák kavalkádja

Szintén nagyon trendi 2022-ben minden, ami az anyagát tekintve szokatlan, tehát a bőr és műbőr, valamint a vászontáskák mellett hódítanak a rojtos, bojtos, fonott, szőtt darabok.

1. Reserved - 5995 Ft, 2. Bonprix - 7499 Ft, 3. Zara - 8995 Ft, 4. H&M - 9295 Ft, 5. Zara - 12.995 Ft Forrás: Life.hu

Fura fazonok

Végül, de nem utolsósorban pedig divatosnak számít minden, ami elüt a szokványos táskaformáktól.

1. Bonprix - 8499 Ft, 2. Zara - 6995 Ft, 3. Zara - 9995 Ft, 4. Reserved - 5995 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.