Megváltoztatta a perui utazás Varga Viktort és szerelmét

utazás szerelem Varga Viktor Peru nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor és szerelme, a táncművész Zsembera Liliána nemrég tértek haza a perui nyaralásukból. Élményeikről a Mokkában meséltek.

A Life.hu-nak még decemberben mesélt arról az énekes, hogy szerelmét egy 1 hónapos perui utazással lepi meg karácsonyra. A szerelmesek végül február másodikán utaztak el a nagy kalandra.

Hazatérésük után pedig az élményeikről és a tapasztalataikról meséltek. Viktor teljesen nomád utazást tervezett, de szerelme kedvéért előfordult, hogy rendes szálláson aludtak.

"Az elején még igényesebb szálláson aludtunk, volt fürdőszoba és melegvíz is.... Aztán volt, hogy bejelentettem Lilinek, hogy kint alszunk a dzsungelban, mert egy 42 kilométeres gyalogtúrára indultunk, ami az átlagembereknek négy nap. Ezt nekünk sikerült 15 kilós hátizsákokkal egy nap alatt megcsinálni, ugyanis Lili kijelentette, hogy ő nem fog ott aludni " - mesélte az énekes a Mokkában.

Arról is mesélt Lili, hogy a kapcsolatukat ez az út csak még jobban megerősítette: "Viktor sokkal gyengédebb volt velem annak ellenére, hogy milyen kemény utakat tettünk meg. Biztató és támogató volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.