“Én karácsonykor is a zenéért vagyok felelős” - exkluzív interjú Varga Viktorral

karácsony videó karácsonyi vásár Varga Viktor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu ünnepi videósorozatának legújabb részében Varga Viktor mesél arról, hogy számára idén miként alakul az ünnepi időszak. Az énekessel ellátogattunk a Bazilikánál lévő karácsonyi vásárba, ahol nem csak beszélgettünk, de még egy karácsonyi dallal is megörvendeztetett minket.

Varga Viktor a Bazilikánál lévő karácsonyi vásárba mesélt a Life.hu-nak arról, hogy az idei karácsony nem szokványosan alakul majd náluk, ugyanis szerelme az ünnepek alatt is dolgozni fog.

"Most sikerült élete álmát teljesítenie, a Madách Színházban játszik és táncol most már majdnem minden darabban és hát, emiatt nem is tudom milyen karácsonyunk lesz. Ami biztos, hogy ajándék az lesz" - árulta el az énekes, aki egy nem mindennapi utazással lepi majd meg a kedvesét.

"Nem tudom, hogy mennyire fog örülni egy ilyen ajándéknak"

- tette hozzá Viktor, aki azt is bevallotta, hogy saját magát is különleges ajándékkal lepi meg karácsonykor: hogy pontosan mivel, az a videóban kiderül.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.