Hidegrázós: viaszszobor mögött megbúvó szellemről készítettek képet brit szellemvadászok

szellemvadász viaszszobor szellem kísértet paranormális jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A yorkshire-i paranormális nyomozóknak sikerült egy kísérteties képeket készíteniük, egy furcsa alakkal a háttérben.

Linzi és Lee Steer, a Project discover - Ghosts of Britain nevű brit szellemvadász csoport vezetői egy utazásuk során készített fényképen véltek felfedezni egy szellemet, ami a háttérben, egy viaszfigura mögött bújt el. A pár azt állítja, hogy ez a legtisztább jelenés, amit eddig tapasztaltak, pedig már húszéves szellemvadász tapasztalattal rendelkeznek - írja a DailyStar.

A pár a skót Inveraray börtönben tett látogatás alatt készült fotók között vette észre a jelenséget. Linzi elmondta, hogy nem látta az alakot, miközben fotózott, és nem is tudja igazán megmagyarázni, mi látható a fotón.

Viaszszobor mögött megbúvó szellemről készítettek képet brit szellemvadászok Forrás: Project reveal - Ghosts of Britain

"Határozottan nem ember. Ha az lenne, azt a színezésből meg lehetne állapítani, de nagyon átlátszónak tűnik"

- mondta. Férje, Lee hozzátette, hogy nem ez volt az egyetlen paranormális élményük a börtönlátogatás során. Amikor belépett az egyik cellába, hirtelen csiklandozó érzést érzett a torkában, ami hirtelen annyira intenzív lett, hogy ki kellett rohannia.

A börtön munkatársai később elmondták a házaspárnak, hogy sokan számoltak be arról, hogy hirtelen elkezdtek fulladni, pontosan ugyanazon a helyen, ahol Lee is rosszul lett.

Ha szeretnél még több paranormális jelenségről olvasni, ebben a cikkben írtunk a rejtélyes Mary Celeste kísértethajójának történetéről, amelynek utasai nyomtalanul eltűntek. Ha pedig magad is szellemvadászatra indulnál, itt írtunk magyarországi kísértetjárta helyekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.