Félmeztelenül pózol Gordon Ramsay lánya

fotó vetkőzés félmeztelen Holly Ramsay Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárséf Gordon Ramsay lánya, Holly nem lépett édesapja nyomdokaiba. Ő inkább Nagy-Britanniában éli az életét és ott lett ismert a közösségi média által.

Holly nem követte édesapját, ő a főzés helyett inkább az influenszerkedésben találta meg önmagát. Közel háromszázezren követik a lány mindennapjait, aki szívesen oszt meg magáról mindenféle tartalmat Instagram-oldalán.

Legutóbb egy lapozgatós képsorozatot posztolt nőnap alkalmából, amelyen az első képen épp ledobta magáról a fürdőruhafelsőjét. A másodikon testvérével, Matilda Ramsay-vel látható, Tillyról annyit érdemes tudni, hogy őt 1,2 millióan követik az Instagrammon, nemrég pedig egy táncos műsorban is megmutatta magát, ahol nyilvánosan megalázták a súlya miatt. A harmadik képen pedig Tillyvel és nővérével, Megannal fotózták. Megan, ha teheti, kerüli a nyilvánosságot:csak egyszer-egyszer tűnik fel a képeken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.