Aprócska bikiniben mutatta meg tökéletes alakját a TV2 sztárja - Fotó

fotó szexi Szabó Franciska bikini Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Franciska az Exatlon 3. évadában tűnt fel és hamar a közönség kedvence lett. Sajnos a versenyt egy sérülés miatt fel kellett adnia, ám új kihívások után nézett, most Amerikában építi karrierjét, ahonnan elbűvölően szexi fotókkal kápráztatja el a követőit.

Miután Franciska hazatért Dominikáró,l nem találta a helyét, és a nyolc kiló súlyfeleslegtől sem tudott megszabadulni. Az új élet reményében először Mexikóba, majd később Amerikába utazott, ahol most fehérneműben birkózik. Már volt is egy nagyon sikeres show-ja Halloweenkor, a rendező és a producer elégedett volt vele, így egy évre szóló szerződést ajánlottak neki. A rajongóknak legutóbb egy videóban is megmutatta, hogyan is vonul be egy vadító pankrátor.

Nemrég pedig egy szexi képpel lepte meg a követőit az Instagramon. A fotón egy aprócska, párduc mintás bikiniben láthatjuk Franciskát, akinek tökéletes alakja több mint irigylésreméltó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.