Benedek Miklós unokája nagyon hasonlít az édesapjához: "Ugyanaz a komolyság van a szemében"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Epres Panni hasonlóság Benedek Tibor család Benedek Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt az egész országot megrendítette a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor halála. A sportoló hosszú ideje küzdött már a halálos betegséggel, ami végül legyőzte a szervezetét.

A népszerű sportolót nemcsak felesége, Epres Panni, gyermekeik és szülei, hanem rajongók százai is siratták, és gyászolják mind a mai napig. Édesapja a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész-rendező, érdemes és kiváló művész Benedek Miklós, akinek a hangját egy ország szerette meg a Csengetett, Mylord? sorozat Teddyjeként.

Benedek Miklós egy friss interjúban vallott arról, hogy az egészsége ugyan kielégítő, a lelke viszont nincs jó állapotban, és soha nem is lesz már jobban:

"Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik. Soha. De hát megtörtént és ezzel élni kell, tovább élni."

Benedek Miklós szerint unokája, Mór nagyon hasonlít azt édesapjára Fotó: Polyák Attila - Origo

Miklós elmondta, hogy miután Tibor elment, egy hatalmas űr maradt az életében. Beszélt az unokájáról, Mórról is, aki elmondása szerint nagyon hasonlít az édesapjára.

"Van egy képem az unokámról – most nyolcadikos –, de már magasságban rajtam is túltesz, sőt az anyján is, aki nem alacsony. És egy az egyben a Tibor! Ugyanúgy vízilabdázik, ugyanúgy imádja a vízilabdát, ugyanaz a köpeny van rajta, ugyanaz a haja, ugyanaz a mosolya, ugyanaz a komolyság van a szemében. Döbbenetes"

- mondta a nagypapa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.