Aggódnak a rajongók: Britney Spears nagyon furcsa posztot tett közzé

Forrás: AFP/Valerie Macon -
kutya Britney Spears vőlegény szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggódnak a rajongók Britney Spears miatt. Legújabb Instagram-bejegyzése sokak szerint arra utal, hogy a popsztár szakított vőlegényével, Sam Asgharival.

A világhírű énekesnőt tavaly szeptemberben jegyezte el szerelme, akivel 2016 óta alkotnak egy párt, sőt, úgy tűnt, azóta a legnagyobb titokban már össze is házasodtak. A rajongók most azonban attól tartanak, hogy a pár szakított. Britney kiskutyás posztja indította el a találgatásokat, melyben arról ír, miért szereti annyira új házikedvencét.

"Köszönöm a kutyáknak! Több kisállatom is van, és az új kicsi babám, Sawyer is nagyon édes. Még ugatni sem hallottam soha" – írta Britney, de rajongói figyelmét nem kerülte el ez a bizonyos részlet: "Sawyer 9 másodperc alatt éreztette velem, hogy jobban szeret, mint bárkit, amit soha nem éreztem egyik férfival sem, akivel valaha is voltam... semmi baromság, nincsenek szavak, csak az őszinte szeretet. Ez az a fajta szerelem, amihez nincs szükség hatalomra, szexre, vágyra vagy pénzre!"

A rajongók pedig rögtön elkezdtek azon gondolkozni, hogy a fenti sorok vajon arra utalnak-e, hogy Britney szakított a vőlegényével. A popsztár egyelőre nem reagált a pletykára.

Nem ez az egyetlen fura dolog Britney körül. Nemrég egy különös videó miatt indultak el a találgatások, melyben egy terhespocak látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.