Busás összegért eladó Jeffrey Epstein két privát szigete a Karib-tengeren

Forrás: AFP/Ho -
Karib-tenger szexuális ragadozó privát sziget Jeffrey Epstein eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexuális bűncselekményekért elítélt milliárdos üzletember, Jeffrey Epstein két privát szigete eladó a Karib-tengeren. A két szigetet körülbelül 42 milliárd forintnak megfelelő összegért árulják.

A szigetek közül a nagyobbik (Nagy St. James) szinte teljesen érintetlen és nagyjából 60 hektár nagyságú, míg a kisebb (Kis St. James) hozzávetőlegesen 28 hektáros.

A kisebbik sziget fel van szerelve helikopter-leszállóval, magánkikötővel, benzinkúttal és medencékkel. A központi épület mellett megtalálható négy vendégvilla, melyekhez magánstrand és edzőterem is tartozik.

Jeffrey Epstein Forrás: AFP/Ho

Az ügyészség 2020-ban azt állította, hogy Epstein fiatal lányokat vitt oda yachttal vagy magánhelikopterrel, hogy aztán ő és a társai szexuálisan bántalmazzák őket.

A szexuális ragadozóként elhíresült üzletember 2019 augusztusában tisztázatlan körülmények között hunyt el manhattani cellájában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.