Kitálalt a fiatal lány, akit elsőként erőszakolt meg Jeffrey Epstein

Forrás: Twitter/The Sun -
bűn szexuális bűnelkövető megerőszakolás Jeffrey Epstein pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Virginia Roberts, az ausztrál 60 Minutes Australia című műsornak adott interjújában beszélt Jeffrey Epstein és András herceghez kötődő szexuális „viszonyáról" – írja a DailyMail.

Az interjú elején Virginia visszatér abba a New York-i házba, ahol Epstein és befolyásos barátai éveken át erőszakolták, több esetben még kiskorúként.

"Gyermekként nem fogtam fel, milyen világba vittek bele engem. Ez a birtok nekem a börtönt jelenti"

– mondta Virginia a házhoz visszatérve.

A lány 17 éves volt, amikor amikor elkezdődtek szexuális "kalandjai". Egyetlen célja,hogy börtönben lássa azokat, akik bántalmazták és megerőszakolták őt, köztük András herceget is.

Andrew hercegnek börtönbe kéne mennie. Úgy értem, valaha is börtönbe megy?

-tette fel a költői kérdést a lány.

Forrás: Twitter/The Sun

Az interjú során megmutatta azt a képet is, amelyen ő, a herceg és Ghislaine Maxwell látható. A fényképről korábban a herceg azt állította, hogy hamis, manipulált fotó, mivel a képen láthatóan nem az ő keze és ujjai láthatóak.

A lány a fotó elkészültekor mindössze 17 éves volt, a képet állítása szerint Epstein készítette róluk.

A 35 éves Virginia azt állítja, több politikusnak és milliárdosnak is eladták, és szinte nem volt olyan része a testének, amit nem használtak.

Virginia és Epstein akkor találkoztak, amikor a lány 15-16 éves volt, ekkor erőszakolta meg őt először az üzletember. A történtek után elkezdték megtanítani minden olyanra, főleg szexuálisan, amihez éppen csak kedvük volt,szexjátékot csináltak belőle.

A lányról készült régi felvételek azt is bizonyítják, hogy Epstein több birtokán megfordult az évek során, többek között a milliárdos új-mexikói farmján is. A fotókat IDEkattinva láthatják.

„Amikor én mellette voltam, napi szinten létesített szexuális kapcsolatot kiskorúakkal. Ez a fajta beállítottsága a környezetében mindenki számára nyilvánvaló volt"

– zárta az interjút Virginia.

Jeffrey Epstein, a a szexragadozó milliárdos augusztusban lett öngyilkos elkülönített zárkájában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.