Palvin Barbi azzal hencegett az Oscaron, hogy bármikor asztal alá issza a pasiját

Forrás: MTI/Joel C Ryan/Invision/AP/Invision/Joel C Ryan -
Oscar-díj Palvin Barbara Palvin Barbi italozás Dylan Sprouse Oscar 2022 díjátadó Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Oscar-díjátadó sem a nyertesek miatt marad emlékezetes.

Magyar idő szerint hétfőn hajnalban adták át az idei Oscar-díjakat. Az Amerikai Filmakadémia rangos elismerését évről évre egyre alacsonyabb figyelem övezi, idén viszont mindenki a gáláról beszél. Pontosabban nem is a díjátadóról, hanem az ott történt botrányos esetről. A házigazdát, Chris Rockot ugyanis élő adásban ütötte arcon az ismert színész-komikus, Will Smith.

Frappáns riposztja nagy sikert aratott Forrás: MTI/Joel C Ryan/Invision/AP/Invision/Joel C Ryan

Az este egy másik eset miatt is emlékezetes marad. A magyar modell, Palvin Barbara is visszatérő vendége az Oscar-gálának, valamint az utána tartott díszvacsorának. Barbival a vörös szőnyegen készített interjút a Vanity Fair, ahol ott volt a modell párja, Dylan Sprouse, a srác ikertestvére, Cole, valamint Ari Fournier is.

A riporter megkérdezte a négyestől, mi a tervük az estére, mire azt válaszolták, hogy a "túlélés". A kérdező arra tippelt, hogy Cole bírja a legjobban az italozást, ám ekkor Barbi magához ragadta a mikrofont és frappáns riposzttal reagált a helyzetre:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.