Szűcs Judith hosszú ideje nem hallatott magáról - kiderült, mi történt

Forrás: FEM3 -
covid család koncert Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judith egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől. Mindeddig nem lehetett tudni, mi történt az énekesnővel.

Az énekesnő most mindenkit megnyugtatott, eltűnésének nem volt semmilyen különösebb oka, csupán máshová helyeződött a hangsúly az életében.

"Egyszerűen nem volt fontos mondanivalóm. Nem vagyok olyan, mint a többi közszereplő, hogy fáj a fogam, elmegyek fogorvoshoz, és a következő nap már egy reggeli műsorban csacsogok róla. Nem hiányzik már ez nekem. Az elmúlt hónapokban inkább a családommal voltam. Kiélveztem a koncert nélküli időszakot. Szabadok voltak a hétvégéim, és amire régen nem jutott idő, most bepótoltam. És nagyon boldog vagyok emiatt" - mondta az Acnewsnak. Hozzátette, mint mindenki mást is, őt is megviselte a Covid időszak.

Forrás: FEM3

"Sokakhoz hasonlóan, kicsit engem is megviselt a Covid időszak. Nem voltak fellépéseim. Augusztus óta nem koncerteztem, de most majd elkezdődnek a bulik. Kezd beindulni az élet. Úgy gondolom, hogy nem lesz nehéz visszarázódni. Idén 50 éve vagyok a pályán, nem ma kezdtem. Nem vagyok már gyerek, hogy izguljak" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.