Napi horoszkóp (2022. április 11.): az Ikrek szerencsés, a Szűz álljon ki az igaza mellett

Forrás: Thinkstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Merkúr hétfőn a Bika jegyébe lép, és ez megfontoltabbá, kitartóbbá tesz mindenben. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint nagyon elemedben vagy, köszönhetően a Kos jegyében járó Napnak. Érdemes most gyorsan előhozakodni a tervekkel, elképzelésekkel: váratlan követőkre találhatsz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Merkúr ma belép a jegyedbe, és ez hirtelen alaposan megkutyulja a szálakat. Nyugalomra törekvő lényed most nagy kihívásoknak van kitéve: váratlan események zökkentenek ki a harmóniából. Hidd el, hogy a vége a lehető legjobb lesz, és aztán beáll az eseményekben egy tempó, ami neked a legjobb.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Munkás napra számíthatsz, de a jókedved nem hagy el, örömödet leled abban, amit csinálsz, és a szívedet-lelkedet is beleadod. Amit most elkezdesz, az egészen biztosan kiemelkedően sikeres lesz! A kapkodást kerüld, ez az egyetlen, amire figyelned kellene.

Napi horoszkóp (2022. április 11.): az Ikrek szerencsés, a Szűz álljon ki az igaza mellett Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Merkúr ma belép a Bikába. Lassíts le, és gondolj át mindent kétszer. Csak óvatosan a hirtelen felindulásból elküldött üzenetekkel! A Bika lassú és makacs, de tud indulatos is lenni, ha felbosszantják.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A hátrányból most előnyt kovácsolhatsz, ha pénzügyi helyzetedet szeretnéd javítani. Váratlan fordulat közeleg, talán lakásváltozás. De ha a környezeted nem is változna, lelkedben akkor is új utakra térsz.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Még téged is ki lehet hozni a sodrodból, pedig te aztán igazán a kiegyensúlyozottság szobra volnál. Néha kicsit kiabálhatnál: sajnos van, akire csak az hat, és ismét sajnos, de ma van is valaki, aki igazán megérdemli...

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért KATTINTS IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.