Egy úszómedence miatt szakított a sztárpár: nyolc év után külön utakon folytatják

úszómedence válás sztárok Natasha Lyonne Fred Armisen szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem tíz éven át tartó kapcsolatuknak vetettek véget egy igazán banális ok miatt, de úgy tűnik, mindketten boldogabbak, mióta külön vannak.

Az idei a szakítások és a válások éve, hiszen egymás után, sorban jelentik be a magyar és külföldi hírességek is, hogy külön utakon folytatják. Nemrég egy újabb sztárpár állt a nyilvánosság elé azzal, hogy szakítottak, az ok pedig egészen hihetetlennek tűnik. A színész duó ugyanis azért intett búcsút egymásnak, mert az egyikük úszómedencét szeretett volna.

Natasha Lyonne Forrás: AFP/Grant Lamos Iv

A Végtelen matrjoska sztárja, Natasha Lyonne és humorista párja, Fred Armisen nyolc éven át éltek együtt, ám a koronavírus-járvány idején a bezártság alatt rájöttek arra, nem egyeznek az elképzeléseik.

"Őszinte szólva azért szakítottunk, mert szerettem volna egy úszómedencét. Szeretjük egymást, úgy ahogy csak két ember tudja, és a mai napig sokat beszélünk, de Freddy egyszerűen nem szereti a medencéket" – mesélte Natasha Lyonne a Hollywood Reporter nevű magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.