Napi horoszkóp 2022. április 24.: a Halakban felerősödik a teremtő erő, a Nyilas békére lel

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold és a Szaturnusz fényszöge komoly színezetet ad az érzéseinknek, és most sikerül megtalálni az egyensúlyt a szív és az ész között. Napi horoszkóp következik vasárnapra.

Kos (03.21.-04.20.)

A Hold együttáll a Szaturnusszal vasárnap, ez némi komorsághoz vezethet a kapcsolataidban. Ha azonban képes vagy meglátni, mennyien szeretnek téged, megnyugszol, és elkerülheted az indulatos viselkedést a napi horoszkóp szerint.

Bika (04.21.-05.20.)

A Nap a Bika jegyében járva minden gondot elsimít körülötted. Most a legjobb tulajdonságaid érvényesülnek, ettől olyan kellemes a társaságodban lenni. Használd ki ezt az időszakot ismerkedésre, vagy romantikára.

Ikrek (05.21.-06.21.)

Kerüld az izgalmakat, és keresd a nyugalmas helyeket. A csendre, a lassulásra van most szükséged, hogy a megnyugvó időben megérlelhesd magadban azt, ami lelkedben már csírázni kezdett.

Forrás: Shutterstock

Rák (06.22-07.22.)

A Hold és a Szaturnusz együttállása segít tiszta vizet önteni a pohárba némely kapcsolatodban. Jót tesz ez, még ha elsőre meg is riaszt a konfliktus lehetősége. A bolygók jelzik, hogy végül mindent el tudsz rendezni.

Oroszlán (07.23-08.22.)

A lelkednek békére és nyugalomra lenne szüksége. Te mégis a zavart és a változást keresed. Jó lenne legalább némi kiegyensúlyozottságot találni a kétféle vágy között.

Szűz (08.23-09.22.)

A környezetedet, az emberi kapcsolataidat csak akkor tudod jó irányba vezetni, ha tisztában vagy saját magaddal is: a lehetőségeiddel és értékeiddel éppúgy, mint a hibáiddal és a korlátaiddal. A szembenézés ma szükséges, ha fájó is. Ebben segít a Hold és a Szaturnusz fényszöge.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.