Hódi Pamela: "Mintha előző hónapban lettem volna várandós!"

Hódi Pamela család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hódi Pamela – Tóth Bence házaspár úgy döntött, hogy a közös kislányukat óvják a nyilvánosságtól. A kis Evolet májusban ünnepli majd az első születésnapját. 

Az anyuka alig tudja felfogni, hogy már elrepült egy év – erről is mesél a családanya a friss hot! magazinban! „Mintha előző hónapban lettem volna várandós! Sok minden történt velünk azóta: családi házba költöztünk, közben Nati iskolába jár, a tanulás mellett rengeteget beszélgetünk és sok a közös játék. Natika is tüneményes kislány, mindenben segít, a tavaszi szünetben is ő volt a jobbkezem. Élvezzük ezt a boldogságot, amit családként megélünk. Azt kívánom, soha ne legyen vége ennek, amit most érzek! Teljes az életem" – mondja a lapban meghatódva Pamela, aki a mindennapjairól is hosszasan beszél a magazinban. Keressétek a hot!-ot digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.