Kiderült, miért szakított focista kedvesével a magyar énekesnő

Forrás: TV2 -
Singh Viki barátság Csepregi Tamás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított Singh Viki és a focista Csepregi Tamás. A hír mindenkit meglepett, a pár ugyanis a gyerekvállalásra készült, és több közös vállalkozást is üzemeltetnek.

Viki közleményében azt írta, hogy a szakításban nem játszott közre harmadik fél, és nem voltak veszekedések, viták sem, a szerelmük egyszerűen barátsággá szelídült.

"Mást szeretnénk az élettől, más elképzeléseink vannak, ezért szeretnénk megadni magunknak azt a lehetőséget, hogy találjunk valakit, akivel ezek megvalósulhatnak. Fiatalabb nyilván nem leszek már, épp ezért van bennem félelem. Amióta tart a járvány, sok emberben rengeteg feszültség gyűlt össze, és ezt magamon is érzem: lelkileg megterhel a sok nehézség, ami a világban történik" - árulta el a Blikknek az énekesnő, aki el is költözött egykori szerelmétől. Messzire azonban nem ment, három utcányira talált egy lakást.

Singh Viki és Csepregi Tamás Forrás: TV2

"A kapcsolatunk továbbra is erős barátságon alapszik, sokat beszélünk, és a két kutyusunk is felváltva vannak nálam és nála. Aznap is felhívott, amikor kiírtam a közleményt az oldalamra, aggódott, hogyan viselem azt, hogy nyilvánossá tettem a szakításunkat. Törődünk egymással, támogatjuk egymást, és ez mindig így lesz. Hiszek abban, hogy fenn lehet tartani egy jó baráti kapcsolatot a volt szerelmünkkel" - mondta Viki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.