Meglepő ingatlanhirdetés: egy nő a házát és a volt férjét is eladná

ház kedvezmény hirdetés eladó volt férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő ingatlanhirdetés látott napvilágot. Egy nő házával együtt volt férjén is túladna, a vásárló pedig kedvezményt kap, ha a férjet is átvállalja.

A 43 éves Crystal Ball ingatlankereskedő, és eladásra kínál Floridában, a Panama City Beach-en egy ingatlant, ami három hálószobával, két fürdőszobával, terasszal, medencével, jakuzzival és Richarddal rendelkezik - írja a New York Post. A házaspár nemrég vált el hét év házasság után, azonban a jó kapcsolat megmaradt köztük, és gyermekeiket is közösen nevelik.

A házat Ball 699 ezer dollárért hirdette meg, azonban az ár lehet kevesebb is, ha a férj maradhat a házban. A hirdetésben a nő kiemeli, hogy a férfi nem teljesen ingyenélő, tud főzni, takarít és bármit megjavít.

"Ez az álompasi a konyhában egy személyes séf és felszolgáló, tökéletes ételeket főz az új tűzhelyen, a felújított munkalapon emlékeket gyűjthet róla. A fejfedő elnyűtt, leginkább kopaszodó, mint a sasok, amelyek az égen szárnyalnak a S. Lagoon felett, lépésekre a hatalmas felhajtótól" – olvasható a hirdetésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.