Müller Péter: Aki ezt a titkot nem tudja, hamar összeroppan

Forrás: Shutterstock -
Müller Péter sors heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Akadályok és nehézségek életünkben azért vannak, hogy többek legyünk általuk. Aki ezt a titkot nem tudja, hamar összeroppan.

Amit az ember belül, a lelkében nem old meg, kivül mint sors bukkan elé. Egy betegség, vagy súlyos esemény nem más, mint láthatóvá vált benső lélekprobléma. A kemény télnek, amit dideregve és fagyoskodva élünk meg, az a feladata, hogy fölkészítsen a gyönyörű tavaszra. Aki télen a kertjében fagyos földjével küszködik, tudja. Különben mi értelme lenne a robotnak?

"A kemény télnek, amit dideregve és fagyoskodva élünk meg, az a feladata, hogy fölkészítsen a gyönyörű tavaszra." Forrás: Shutterstock


Minden jó és örömteli eredményért meg kell küzdeni.

A dobogó felső fokára állni, nagy, és gyakran keserves küzdelem előzi meg. Ezt tudd, és akkor a bajban is erős maradsz.

Müller Péter korábbi írásait ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.