Érthetetlen döntést hoztak a szülők: nem elég, hogy ikrek, még a nevük is ugyanaz

ikrek Születés névadás iker újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TikTokra került fel egy videó két tündéri újszülöttről, akik amellett, hogy nagyon hasonlítanak egymásra, ugyanazt a nevet kapták szüleiktől.

Joggal merül fel a kérdés a laikusoknál, hogy a szülők hogyan tudják megkülönböztetni az ikreiket, mikor sok esetben ugyanúgy néznek ki. Az pedig teljességgel érthetetlen, amikor két szülő úgy dönt, hogy az újszülötteknek ugyanazt a nevet adja.

A Bors szúrta ki a TikTok-on azt a videót, amiben megmutatják a piciket, akik édesapjuk után a Branden nevet kapták. Ennél jobban nem is lehetett volna kiszúrni a srácokkal, akiknek később biztosan sok fejfájást okoz majd a nevük.

A Cole családnak egyébként összesen öt gyermeke van, és bár az egyik csöppség hivatalosan Branden Junior, a másik pedig Branden III, nehezen elképzelhető, hogy az egyiket ifjabbnak, a másikat pedig harmadiknak fogják egész életében szólítani.

@coles_family12 Throwback Branden and Branden #fyp#twins#PringlesCanHands#TalkingTree♬ original sound - TheRealKerwinClaiborne

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.