Stana Alexandra kitárulkozott: így érintette az, hogy egy szerelmi dráma miatt lett ismert

Forrás: Stana Alexandra/Instagram -
Horváth Gréta Dancing with the Stars Meggyes Dávid Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stana Alexandra elsősorban párkapcsolati botránya miatt lett ismert, ez pedig nem tölti el örömmel.

Stana Alexandrát - habár szerepelt a Dancing with the Stars műsorában - mégis magánéleti botránya miatt ismerték meg szélesebb körben az emberek. Köztudott, hogy Horváth Gréta volt párjával, Meggyes Dáviddal jött össze, és mint elmondta, ő valahogy negatív szereplője lett az eseményeknek. Elárulta, hogyan hatott ez rá.

Stana Alexandra csalódott Forrás: Stana Alexandra/Instagram

"Furcsa ez nekem, némileg csalódott vagyok a világ miatt, mert sokkal jobban szerettem volna azért a figyelem középpontjában lenni, mert mondjuk értéket képviselek, mint táncos, vagy alkotok, vagy gyerekeket tanítok, vagy jótékonykodom. Vagy bármi olyan, ami pozitív dolog, és mégis azt érzem, hogy amiatt kaptam sokkal nagyobb figyelmet, mert valahol egy ilyen rossz szereplőként jelentem meg egy magánéleti szappanoperában. Ez azért szomorú szerintem a mai világban. Én azért ugyanúgy élem tovább az életem, jól érzem magam. Nyilván volt egy olyan időszak, amikor a negatív kommentekkel és üzenetekkel meg kellett birkózni, de ez is hozzátartozik ahhoz, hogy így éljük az életünket" - mondta Alexandra a TV2 műsorában.

Stana Alexandra hozzátette, ezek az események nem változtatták meg őt. "Én ugyanaz az ember vagyok. Azelőtt is értek negatív kritikák."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.