Stana Alexandra bevallotta, megviselték az őt ért negatív kritikák

kritika párkapcsolat válás Stana Alexandra és Meggyes Dávid Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata nagy port kavart az interneten, azonban a családtól és barátoktól kapott pozitív támogatás sokat segített nekik.

Az év első hónapjaiban sokan támadták Meggyes Dávidot, amiért elhagyta Horváth Grétát. Az üzletember nem sokkal a szakítás után ismét a nyilvánosság elé állt, és kiderült, újra rátalált a szerelem, méghozzá a népszerű táncos, Stana Alexandra oldalán.

A friss szerelmeseket rengeteg kritika érte az utóbbi időben, most pedig őszintén vallottak arról a Mokka riporterének, hogyan élték meg a sok bántást, ami az interneten érte őket.

"Én nem gondolom, hogy a kapcsolatra bármilyen hatással is volt, inkább az én lelkemre. Én azt gondolom, hogy a Dávidról sokkal jobban lepergett az, hogy milyen negatív véleménnyel fordulnak az emberek az egészhez. Egyébként mi is emberek vagyunk, nyilván senkinek sem tökéletes az élete, viszont az a boldogság, amit megtaláltunk egymás mellett, az felülírta azt, hogy mennyi negatív dolog érkezik erre" - mondta Alexandra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.